Hjälp

Om du stöter på ett problem och behöver hjälp kan det vara smart att kolla igenom frågorna på denna sida först, då kan man oftast läsa sig till problemet och dess lösning själv. Har du fortfarande problem efter du läst igenom denna information, kontakta oss!

Jag får inte spelen att fungera, vad är fel?
Oftast beror detta på att du saknar program som krävs för att spela upp spelen i webbläsaren. Oftast idag informerar webbläsaren själv om vad som saknas och med några enkla knappt tryckningar kan det snabbt vara installerat och färdigt att använda. Här nedan har vi listat de tre vanligaste programmen som krävs för att spela upp spelen.

Fungerar spelen fortfarande inte kan detta bero på att det är fel på våran hemsida. Då kan du enkelt klicka på ”felrapportera” länken som finns under spelbeskrivningen, så kommer vi ta itu med problemet så fort vi kan.

Hur sänker jag ljudnivån i spelen?
I de flesta fallen kan inte ljudnivån i spelen ändras, möjligtviss stängas av med någon knapp. Man du kan ändra ljudnivån i Windows. Dubbel-klicka då på högtalarikonen, nere i det högra hörnet av skärmen, bredvid klockan. Ett fönster med volymkontroller kommer då öppnas, där kan du ändra volymen.

Måste jag bli medlem för att spela gratis spel på kaninkul?
Nej, det går lika bra att spela gratis spel här utan att vara medlem. Den ända skillnaden är att man som medlem slipper reklamtiden innan spelet och får en del andra fördelar. Att vara medlem är självklart också gratis och tar bara några minuter att bli. Så bli medlem på kaninkul du också!

Jag har glömt mitt lösenord, vad gör jag?
Inga problem, du klickar bara på länken (Glömt?) i logga in boxen. I fönstret som då öppnas fyller du i din e-post och skickar. Inom några minuter kommer vi generera ett nytt lösenord och skicka ut till din mail, så att du snabbt kan logga in och spela alla våra roliga gratis spel igen.

Jag kan inte hitta det där spelet?
Har du spelat ett spel här på sidan som du verkligen vill hitta tillbaka till igen men inte hittar när du bläddrar efter det kan du använda våran sökfunktion. Igenom den kan du söka på både spelets namn och ord i spelet beskrivning. Du vet väll att du som medlem kan lägga till spel till dina favoriter, så att du enkelt kan hitta tillbaka till dina favoriter.

Populära spel

Vilka är online

Ingen användare är online just nu
 • Profilbild för Jessica1999
  blev medlem 1 dag, 8 timmar sedan
 • Profilbild för dena
  blev medlem 4 veckor, 1 dag sedan
 • Profilbild för Bexian
  blev medlem 1 månad sedan
 • Profilbild för bunnybun
  blev medlem 1 månad, 1 vecka sedan
 • Profilbild för paula77
  blev medlem 1 månad, 1 vecka sedan

Våra medlemar

 • 48174 medlemmar
 • 4 aktiva medlemmar
 • 1503 spel
 • Inga kommentarer, än

Inte ännu registrerad? Skapa ett konto


Logga in

Glömt lösenordet?

Redan registrerad? Logga in


Registrera

Glömt lösenordet?